Stappenplan na inschrijving

Geplaatst op 15 mei 2019

stap_1.png

Start verkoop

30 augustus 2019

Op deze dag zijn de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier beschikbaar gesteld.  

stap_2.png

Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven voor een woning. Op het inschrijfformulier dat u op de website kunt downloaden geeft u uw voorkeur op voor één of meerdere woningen. Dien het formulier (bij voorkeur per e-mail) in bij Kalliste.

stap_3.png

Toewijzing

 

Als u een woning toegewezen heeft gekregen wordt u hierover gebeld en wordt een verkoopgesprek met u ingepland. Als een woning 'onder optie' staat dan kunnen wij u op de reservelijst plaatsen. Indien een optant toch besluit niet voor de woning te gaan dan wordt deze opnieuw toegewezen onder de reservekandidaten. 

stap_4.png

Verkoopgesprek

september/oktober 2019

Het verkoopgesprek heeft u met Yvonne Loos van Kalliste. U krijgt tijdens dit gesprek meer informatie over het plan, de woning en de optiemogelijkheden van de woning.

Voor dit gesprek adviseren wij u om uw financiële mogelijkheden te bespreken met uw eigen adviseur of met onze projectadviseur Van de Water Groep uit Breda. Een (positief) advies is namelijk bepalend of er al dan niet een koopovereenkomst met u kan worden gesloten voor de woning van uw keuze.

stap_5.png

Optieperiode

5 dagen na uw verkoopgesprek

U neemt alle informatie van het startgesprek mee naar huis. U bekijkt thuis rustig nog eens uw mogelijkheden. Vervolgens laat u binnen 5 werkdagen weten of u tot aankoop van de woning over wilt gaan. Als u dit niet wenst, dan gaan wij over tot het toewijzen van de woning aan een andere kandidaat.

stap_6.png

Een feestelijk moment

5 dagen na afloop optieperiode

Nadat u heeft aangegeven dat u de koop- en aannemingsovereenkomst (KO en AO) wilt tekenen, wordt er door ons met u een tekenafspraak ingepland mits u kunt aantonen dat u de woning kunt financieren. De ontbindende voorwaarde financiering loopt 2 maanden na het tekenen van de KO af. Dit is de periode die u heeft om uw financiering te regelen. Als dit lukt is de aankoop van uw droomwoning een feit!

Contactpersoon

yloos.jpg

Yvonne Loos
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van 'Bernardushof' stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook

logo_kalliste_bruin.png