Maatwerkhuis

Geplaatst op 15 mei 2019

icon_begeleider.png

Persoonlijke kopersbegeleider

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor u het aanspreekpunt van de aannemer. Na aankoop van de woning wordt u uitgenodigd voor een gesprek. De kopersbegeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en uw individuele woonwensen.

icon_keuken.png

Keuze van uw keuken

De keuken zit niet in de standaardlevering van uw woning. Voor het project ‘Bernardushof' is een project-keukenshowroom geselecteerd. Zij hebben voor elk type een scherpe projectaanbiedingen gemaakt en nodigen u uit voor een afspraak in de showroom waar alle tijd is om uw wensen te bespreken. Neem de kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Wij zorgen er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw woning op de juiste plaats zijn aangebracht.

icon_badkamer.png

Keuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van tegels en sanitair. Omdat smaken verschillen is het mogelijk om andere keuzes te maken qua sanitair en tegelwerk. De kopersbegeleider legt uit hoe dit traject in zijn werk gaat.

icon_notaris.png

Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, wordt u uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en bent u na ondertekening officieel eigenaar van de woning. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van uw huis.

icon_kijkdagen.png

Uw huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw wordt u een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van uw woning. U kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals u hem bedacht heeft.

icon_beoordeling.png

Stap 1 van de oplevering

De oplevering van uw woning gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer u uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met u bekeken of uw woning technisch en kwalitatief in orde is.

icon_oplevering.png

Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijkt u kritisch of uw woning naar uw wens is. Dit kunt u samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kunt u de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in uw kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt u de sleutels van uw nieuwe huis.

Contactpersoon

portret.jpg

Björn Moust
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van 'Bernardushof' stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook

kalliste_logo_b2c_licht.jpg

Wijk-Regio Makelaardij 
0165 - 522 044
info@wijk-regio.nl

Van de Water Makelaars - vestiging Breda 
076 - 524 2400
breda@vandewatergroep.nl