Locatie

Het verhaal van de plek

Op de locatie van de voormalige Bernardusschool, midden in het centrum van Oud Gastel, verrijst een nieuwe wijk 'Bernardushof'. De historie van de locatie speelt een belangrijke rol. Als leidend thema is de kloostertuin van de majestueuze Laurentiuskerk van deze locatie op een eigentijdse manier vertaald in de openbare ruimte. De architectuur maakt zich door zijn terughoudende vormen ondergeschikt aan de monumenten in het plan. De architectuur is tijdloos, innovatief en stoer. 

Bernardushof is wonen in een nieuw verleden, 'dorps wonen op een historische plek'. 

De ligging

Op een rustige locatie in een levendige dorpskern wonen, maar toch binnen een half uur rijden in steden als Rotterdam, Breda en Dordrecht kunnen zijn? Dat kan in Oud Gastel! Oud Gastel is in het westen van Noord Brabant zeer centraal gelegen. Steden als Roosendaal en Bergen op Zoom liggen nabij en steden als Breda, Rotterdam en Dordrecht bereikt u gemakkelijk via de A17 en de A58. 

Natuur en recreatie zijn tevens nabij gelegen. Zo ligt de gezellige haven van Willemstad op 15 km fietsen waarna u per waterbus naar het natuureiland Tiengementen kunt gaan. De eerste stranden van Zeeland bereikt u met de auto binnen een half uur. 

Woonwensen Enquête

Voor een eerste verkenning van uw wensen vragen wij u om een woonwensen-enquête in te vullen.

INVULLEN ENQUÊTE

Contactpersoon

yloos.jpg

Yvonne Loos
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500